Chord Gitar Dewe Dewe – Abah Lala

Diposting pada


Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C (Intro) Am Em Am Em F G C C kabeh wes ngrasakke Am lelakone wong urip F Dm bungah susah tibo tangi.. G C G kabeh wes ngelakoni.. C dalan rejeki manungso Am ora iso podo.. F Dm gari usahane, lan dongane.. …

The post Chord Gitar Dewe Dewe – Abah Lala appeared first on TEKNO BANGET.