Chord Gitar Ikhlas – Safira Inema

Diposting pada


Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C C G ra kroso aku.. bali Am Em ning sandingmu.. F C bareng tresno liyane.. Dm G sing bakal mbok perjuangke.. C G lan aku ra ngiro.. Am Em yen bakal ngene akhire.. F C kudu berpisah ro kowe.. Dm G C …

The post Chord Gitar Ikhlas – Safira Inema appeared first on TEKNO BANGET.