Chord Gitar Iso Iso Mundur – Lintang Piscesa

Diposting pada


Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C Intro : C F Dm G Em Am F G C C F nyesel aku wes tau sayang karo kowe Dm G ternyata aku salah besar menilai Em Am wong koyok kowe.. F G C sing wes tau enek neng njero atiku.. …

The post Chord Gitar Iso Iso Mundur – Lintang Piscesa appeared first on TEKNO BANGET.