Chord Gitar Kangen Kowe – Didi Kempot

Diposting pada


Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C [Intro] C Em F G C Em F G C [Verse] C Em F G Sepine ing wengi iki Aku eling C Em F G Atiku mung tansah eling karo kowe F Em Angin parama ribut F C Tansah ngelingake F C …

The post Chord Gitar Kangen Kowe – Didi Kempot appeared first on TEKNO BANGET.