Chord Gitar Kapusan Janji – Didi Kempot

Diposting pada


Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C Intro : C Em Am G F Dm G C nengopo ono tresno Dm yen kudu pisah G nengopo kowe seneng C yen gawe susah Dm lungamu gawe gelo Em nyekso atiku loro F Dm aku wong isih urip G mbok anggep …

The post Chord Gitar Kapusan Janji – Didi Kempot appeared first on TEKNO BANGET.