Chord Gitar Kelintun – FDJ Emily Young

Diposting pada


Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C C F aku pancen.. koyo ngene.. G C sugeh bondo ora nduwe.. Am Dm nanging ati iki suci.. G C bakal njogo tekan.. mati.. C F opo kudu.. koyo ngene.. G C uripku disepelekke.. Am Dm dadi uwong ojo bingung.. G C …

The post Chord Gitar Kelintun – FDJ Emily Young appeared first on TEKNO BANGET.