Chord Gitar Lakon Opo Iki – Safira Inema

Diposting pada


Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C Reff : C rasane ati.. Dm ora sanggup maneh.. F nahan roso kangen.. C G sing ra jelas ujunge.. C pingin rasane.. Dm wes cukup semene wae.. F nanging soyo abot.. C G C abot aku ra sanggup.. Intro : C Dm …

The post Chord Gitar Lakon Opo Iki – Safira Inema appeared first on TEKNO BANGET.