Chord Gitar Mantan Kuwi Sampah – Happy Asmara

Diposting pada


Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C Reff : F sing tak jaluk seko kowe C tulung ngerteni aku Dm G ojo mbok padakke aku C karo mantanmu.. F mergo kuwi masa lalu C sing kudune wis mbok lalekke Dm bedo crito G C yen kowe iseh sayang dek’e.. …

The post Chord Gitar Mantan Kuwi Sampah – Happy Asmara appeared first on TEKNO BANGET.