Chord Gitar Nglilakne Kowe – Fira Azzahra

Diposting pada


Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C Intro : Am Reff : Am Em lungo o.. aku wis lilo.. F timbang kowe G C E ning kene mung gawe loro.. Am wis marem rasamu Em kelakon ngremuk atiku.. F G C aku pancen ra pantes kanggo awakmu.. Int. Am …

The post Chord Gitar Nglilakne Kowe – Fira Azzahra appeared first on TEKNO BANGET.