Chord Gitar Ora Sido Rabi – Nella Kharisma ft Ardrian

Diposting pada


Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C (Intro) Am Em F C Am Em G Am Em Wis suwi.. F C G aku pengen ngejak rabi Am Em Awakmu kuwi.. F G sing bener tak tresnani.. Am Em Basan saiki.. F C atiku mbok larani.. Am Em Pancen awakmu.. …

The post Chord Gitar Ora Sido Rabi – Nella Kharisma ft Ardrian appeared first on TEKNO BANGET.