Chord Gitar Pancen Jodo – Didi Kempot

Diposting pada


Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C [Intro] C Am Dm G C G [Verse] C Opo wis garise Am Dm yen aku bakal urip karo kowe Dm Sanajan kerep tukaran G C G nanging ati ra nate bubaran.. C Seprene lawase Am Dm wong loro ugo podho tresnane …

The post Chord Gitar Pancen Jodo – Didi Kempot appeared first on TEKNO BANGET.