Chord Gitar Prasasti Asmoro – Nella Kharisma

Diposting pada


Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C (Intro) C C Em sumpah i love you aku padamu Am Em neng njero ati iki ono gambar waru F Em ra ono liyane, yo mung kanggo kowe Dm G sepenuh hati ini tak wenehne.. C Em i love you sayang jangan …

The post Chord Gitar Prasasti Asmoro – Nella Kharisma appeared first on TEKNO BANGET.