Chord Gitar Salahku – Tombogelo

Diposting pada


Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C Intro : F Em Dm G C F C ngopo kahanane dadi koyo ngene.. Dm G ngopo kudu pisahan ro kowe.. C F C aku sadar kabeh iki aku sing nglarani.. Dm ngapuranen aku mergo G salah lan luputku.. Int. F G …

The post Chord Gitar Salahku – Tombogelo appeared first on TEKNO BANGET.