Chord Gitar Sugeng Dalu – Denny Caknan

Diposting pada


Chord Sugeng Dalu Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C Intro : Dm G C Am Dm G C G C Sugeng dalu.. Dm G C ..Ati sing biyen tau ngelarani Dm -Em F ..Wis suwe we ra rene G We lungo mung masalah sepele C G We golek …

The post Chord Gitar Sugeng Dalu – Denny Caknan appeared first on TEKNO BANGET.