Chord Gitar Tegane Kowe Ngapusi – Tri Suaka

Diposting pada


Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C Intro : F G C C G aku saiki koyongene Am opo kowe reti Em loro atiku iki F kelingan polahmu G Em Am opo kowe ra me..sakke Dm G C G ku sing tresno tenan karo kowe.. C G mbiyen tak …

The post Chord Gitar Tegane Kowe Ngapusi – Tri Suaka appeared first on TEKNO BANGET.