Chord Gitar Wegah Kelangan – Intan Rahma

Diposting pada


Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C A Dm G rungokno jerit atiku iki C F sing bingung noto roso ning ati Dm pengenku kowe ngerti sek G tak pikir saiki Dm G tulung kowe aja salah tompo C F ojo mbok pikir aku ngeliyo Dm kabeh iki kahanan …

The post Chord Gitar Wegah Kelangan – Intan Rahma appeared first on TEKNO BANGET.