Chord Gitar Wong Perantauan – Ndarboy Genk

Diposting pada


Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C (Intro) C Gm Dm Fm C C Gm pancen ora gampang koyo seng mbok sawang Dm Fm aku kerjo lungo adoh neng perantauan Em Am Dm mugo-mugo Gusti ngijabahi kabeh G C sing tak karepati.. C Gm pancen ora nyono uripku neng …

The post Chord Gitar Wong Perantauan – Ndarboy Genk appeared first on TEKNO BANGET.