Corokong – Wong Ndeso

Diposting pada


[Intro:] Em F#m Bm G A D A G A D A Bm G A D A D G D ning ngisor gunung pinggir kuto pati.. G A D koe nembung karo aku gek ndang bali.. Em lungaku ning paran sue F#m Bm ben cukup saben dinane G A D A nyatane janjimu mung kembang …

The post Corokong – Wong Ndeso appeared first on TEKNO BANGET.