Didi Kempot – Pingin Ngombe

Diposting pada


[Intro:] Am Em Am Am Em Am Dm F Am [Verse I:] Am aku pengen ngombe G ngelak sing tak rasakke F Dm Am nganti garing ning gulu rasane.. E kulinane kowe F mbiyen sing tansah nyepakke F Dm Am banyu putih yo kanggo nelesi lambe.. Am kuwi sak tenane G kangen sing tak rasakke …

The post Didi Kempot – Pingin Ngombe appeared first on TEKNO BANGET.