Didi Kempot – Stasiun Balapan

Diposting pada


[Intro:] Am Dm G C F Dm E Am Am Dm G C F Dm E Am F E F E [Verse:] Am Ning Stasiun Balapan Am kuto Solo sing dadi kenangan Dm E Kowe karo aku naliko Am E Ngeterke lungamu.. Am Ning Stasiun Balapan Am rasane koyo wong kelangan Dm Kowe ninggal aku …

The post Didi Kempot – Stasiun Balapan appeared first on TEKNO BANGET.