Dike Sabrina – Kok Anggep Sepele

Diposting pada


[Intro:] C Am F G C Am F G C wes cukup cukup aku Em wes cukup aku digawe gelo F G C kabeh tresnamu uwis tak lalekno.. C wes ora usah mbalek Em tekamu mung gawe loro atiku F G C janji-janjimu kabeh kuwi palsu.. Dm tak sabarne aku Em nanging koyo ora iso …

The post Dike Sabrina – Kok Anggep Sepele appeared first on TEKNO BANGET.