Dory Harsa – Sing Tak Sayang Ilang

Diposting pada


[Intro:] Dm Am Bb Gm C [Verse I:] F wes seprene suwene Dm aku urip karo kowe Bb mergo kahanan C F kowe ngajak pisahan.. F opo kowe ra kelingan Dm janji urip bebarengan Bb C F nompo opo onone keadaan.. Gm C mergo kahanan F C/E Dm kowe ninggal sayang Bb C F C …

The post Dory Harsa – Sing Tak Sayang Ilang appeared first on TEKNO BANGET.