GENJA SKA – Mblenjani Janji

Diposting pada


[Intro:] D# Gm G# A# Gm Cm G# A# D# [Verse I:] D# ra ngerti maneh Gm piye carane nyabari.. G# A# D# kabeh iki.. perlu dipahami.. Fm A# mergo tresno iku.. Gm Cm kudu podo ngelengkapi Fm dudu mergo kekurangan.. A# malah ditinggal pergi.. D# saiki ceritone wes bedo Gm karo mbiyene.. G# aku …

The post GENJA SKA – Mblenjani Janji appeared first on TEKNO BANGET.