Happy Asmara – Mantan Kuwi Sampah

Diposting pada


[Reff :] F sing tak jaluk seko kowe C tulung ngerteni aku Dm G ojo mbok padakke aku C karo mantanmu.. F mergo kuwi masa lalu C sing kudune wis mbok lalekke Dm bedo crito G C yen kowe iseh sayang dek’e.. [Intro:] F C Dm G C F C Dm G C C F …

The post Happy Asmara – Mantan Kuwi Sampah appeared first on TEKNO BANGET.