Hendra Kumbara – Percoyo Aku

Diposting pada


[Intro:] C Am Dm F G [Verse I:] C Am semerbak wangine kembang Dm ora gampang ilang F G koyo parfum sewunan C Am tresnaku ora gampang layu Dm koyo kembang tebu F G sing kabur kanginan Em A hawane yen karo kowe Dm G sitik-sitik kudu nyekel hape Em A pengen kabeh-kabeh tak apdetke …

The post Hendra Kumbara – Percoyo Aku appeared first on TEKNO BANGET.