Jovita Aurel – Kowe

Diposting pada


[Intro :] F# -B [Verse I:] F# kowe tak kiro.. G#m koyo rembulan wengi.. C# sing bakal madangi F# atiku sing peteng iki.. Bm F# D#m kowe tak kiro koyo beninge banyu.. G# C# sing iso.. ngademke atiku.. F# tekamu koyo.. G#m semribite angin.. C# yo mung mampir sedelo F# gur ngayem-ngayem atiku.. Bm F# …

The post Jovita Aurel – Kowe appeared first on TEKNO BANGET.