Ndarboy Genk – Salah Pilih

Diposting pada


[Intro:] E Am E C#m B F# B [Verse I:] E Am E jaremu.. aku siji sijine.. B C#m C# sing bakal mbok tresnani F#m A sak lawase.. B nanging opo bukti.. G#m C#m kabeh mung sewates janji.. F#m B E B nyatane ono sing liyo ning mburi.. E Am E yen pancen kowe seneng …

The post Ndarboy Genk – Salah Pilih appeared first on TEKNO BANGET.