NDX A.K.A – Apa Kabar Mantan

Diposting pada


[Intro:] F Bb C F Dm Gm Bb C F Bb apa kabar wong sing tau tak sayang.. Gm C apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman Am Dm susah seneng janjine bebarengan.. Bb C ning akhire kowe lungo ninggal kenangan.. F Bb atiku rabakal serapuh kuwi.. Gm C masalah percintaan tak pikir keri.. …

The post NDX A.K.A – Apa Kabar Mantan appeared first on TEKNO BANGET.