Nella Kharisma – Kimcil Kepolen

Diposting pada


Intro: Em Bm C G B Em Bm C pancene koe pabu.. nuruti ibumu G B Em jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta Em Bm C opo koyo ngene.. susahe wong kere G B Em ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo Bm aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki C ono opo kok koe …

The post Nella Kharisma – Kimcil Kepolen appeared first on TEKNO BANGET.