Nella Kharisma – Prei Sayang

Diposting pada


[Intro:] B F# G#m D#m E B F# B F# wes suwe anggonmu ilang G#m D#m bareng ketemu wes mantenan E B tak lilo nadyan gelo nemen F# jane kowe kecantol sinten B F# yo wes ra tak gandoli G#m D#m yen pancen mbok tilap rabi E B tiwas kesel mbok semayani F# mergo ning …

The post Nella Kharisma – Prei Sayang appeared first on TEKNO BANGET.