Safira Inema – Ora Kudu Nduweni

Diposting pada


[Verse I:] F C yen pancen tresno.. Dm Am ora kudu nduweni.. Bb F Gm C wes tak ikhlasno.. senadyan loro ati.. F C Dm Am aku ngerteni.. opo karep’e atimu Bb F mergo wongtuamu Gm C F ora setuju nduwe.. mantu aku.. [Intro:] F C Dm Am Bb F Gm C F F Am …

The post Safira Inema – Ora Kudu Nduweni appeared first on TEKNO BANGET.