Woro Widowati – Ikhlas Ngenteni

Diposting pada


[Intro:] F G Em Am Dm Fm G [Verse I:] C G/B Am Pertama weruh kowe.. G F Esemmu.. Em Dm G nglalekke sak kabehane.. C G/B Am Tansah bungah rasane.. F G C Iso njagong karo kowe.. F G C Jebule sandingane konco dewe.. [Reff:] F G Em Am Aku.. wes berjuang mati-matian.. Dm …

The post Woro Widowati – Ikhlas Ngenteni appeared first on TEKNO BANGET.